Сегодня, 10 ноября, ПАО “Укрзализныця” запускает мобильную версию сайта для продажи билетов booking.uz.gov.ua.

Об этом в Facebook написал глава “Укрзализныци” Войцех Бальчун.

Универсальная мобильная версия сайта доступна для смартфонов с любой операционной системой.

“Теперь, имея смартфон, будет удобнее заказать билет и оплатить его банковской картой”, — заявил Бальчун.

По его словам, запуск мобильной версии сайта позволит избавиться от очередей и уменьшить нагрузку на кассы, а также сэкономить средства и время. Бальчун также подчеркнул, что сегодня уже более трети билетов продаётся через Интернет. Наибольшая доля из них приходится на официальный сайт “Укрзализныци”, который обеспечивает самую низкую цену на билеты благодаря отсутствию посредников и переплаты.

uz

Стартуємо сьогодні. Близько 14-ї. З невеликою, але корисною опцією, що стане у пригоді користувачам смартфонів, котрі планують поїздки потягами Укрзалізниці. Запускаємо мобільну версію нашого сайту з продажу квитків booking.uz.gov.ua та рухаємося до мобільного додатку. Це універсальна мобільна версія сайту для смартфонів під будь-яку операційну систему. Тепер, маючи смартфон, буде зручніше замовити квиток і оплатити його банківською картою. Розраховуємо, цей крок схвалять пасажири Укрзалізниці, що цінують свій час і активно використовують смартфони для вирішення різноманітних повсякденних завдань. Сподіваємось, що це – ще один стимул для користувачів звернутись до нашого сайту, позбутися черг і зменшити навантаження на каси. А головне – зекономити кошти і час, котрий, як відомо, також гроші:) Сьогодні вже більше третини наших квитків продається через Інтернет. Найбільша частка з них припадає на офіційний сайт Укрзалізниці. До речі, найнижча ціна на квитки саме від УЗ: без посередників і переплати – у наших касах або на сайті. Тому наша мета – і далі нарощувати обсяги продажів залізничних квитків саме через електронні канали. Ще один крок до цього – сьогодні. Близько 14-ї!

Опубліковано Войцехом Балчуном 9 листопад 2016 р.

Глава “Укрзализныци” Войцех Бальчун на заседании Кабмина 2 ноября сообщил, что инвестиционный план предприятия на следующий год составляет более 26 млрд гривен.
Ранее министр инфраструктуры Украины Владимир Омелян заявил, что руководителю ОАО “Укрзализныця” Войцеху Бальчуну необходимо ускорить проведение реформ в компании и сосредоточиться на работе, а не на пиаре.