В онлайн-проекте команды Президента Украины Владимира Зеленского LIFT открыли конкурс на должности председателей районных государственных администраций (РГА) во Львовской, Луганской, Закарпатской, Ивано-Франковской, Житомирской и Донецкой областях.

Об этом говорится в сообщении странице “Команда Зеленского” в Facebook. 

“Новые вакансии в LIFT! Мы уже провели огромную работу для поисков крутых специалистов в Херсонской области. Но страна сама себя не построит, и мы снова начинаем открытый конкурс на должности председателей РГА”, – говорится в сообщении.

“Ищем умных и целеустремленных руководителей на должности председателей районных государственных администраций во Львовской, Луганской, Закарпатской, Ивано-Франковской, Житомирской и Донецкой областях”, – отметили в “ЗеКоманде”.

Нові вакансії у LIFT! Ми вже провели величезну роботу для пошуків крутих спеціалістів у Херсонській області. Але країна сама себе не побудує, тож ми знову починаємо відкритий конкурс на посади голів РДА! Шукаємо розумних та цілеспрямованих керівників на посади голів районних державних адміністрацій у Львівській, Луганській, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях: ?Голови районних державних адміністрацій Львівської області: https://lift.net.ua/vacancy/lvivrda ?Голови районних державних адміністрацій Луганської області: https://lift.net.ua/vacancy/luganskrda ?Голови районних державних адміністрацій Закарпатської області: https://lift.net.ua/vacancy/zakarpattyarda ?Голови районних державних адміністрацій Івано-Франківської області: https://lift.net.ua/vacancy/ivano_frankivskrda ?Голови районних державних адміністрацій Житомирської області: https://lift.net.ua/vacancy/zhytomyrrda ?Голови районних державних адміністрацій Донецької області: https://lift.net.ua/vacancy/donetskrda Приєднуйтесь до команди президента та створюйте країну своєї мрії!

Опубліковано Команда Зеленського Неділя, 18 серпня 2019 р.