В середу, 23 серпня, у Печерському районі столиці невідомі застрелили чоловіка та втекли на автомобілі Volkswagen.

Про це повідомляє відділ комунікації поліціі Києва.

О 23:30 поліцейські отримали повідомлення про стрілянину на вулиці Шота Руставелі. На місці інциденту правоохоронці виявили мертвого чоловіка із вогнепальними пораненнями. Особу загиблого встановлено: це – громадянин іншої держави, 1988 р. н.

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, у столиці введено план “Перехоплення”.

PM697image001

PM725image002

Фото: Відділ комунікації поліціі Києва

 

 

Надзвичайна подія в центрі міста: вбито чоловіка. Пізно ввечері 23.08.2017 в самому центрі столиці на вулиці Шота Руставелі, 12, двоє невідомих застрелили чоловіка та зникли на автомобілі у невідомому напрямку. Лікарі приїхали доволі швидко, але врятувати чоловіка їм не вдалося. На місії працюють слідчо-оперативна група та патрулі поліції. Тривають розшукові заходи.

Опубліковано “Киев Оперативный” 23 серпня 2017 р.

За попередньою інформацією, шукають темно-зелений Volkswagen Jetta з польськими номерами, повідомляє телеканал “112 Україна”.

У селищі Водогін в Оболонському районі Києва в ніч на 9 липня сталася стрілянина між місцевими жителями і особами, які вирубували ліс.
У Києві біля супермаркету на вулиці Митрополита Андрея Шептицького в Дніпровському районі близько 13:15 сталася стрілянина, в результаті якої було поранено чоловіка.
3 липня в Дніпровському районі Києва в під’їзді багатоповерхівки застрелили чоловіка.