В городе Вышгороде Киевской области полицейские задержали, а затем выдворили из Украины криминального авторитета по прозвищу “Хасан”.

Об этом сообщает пресс-служба МВД Украины.

Так, 56-летний гражданин Российской Федерации Домбаев Заур Зелихманович проживал на территории Украины без разрешительных документов.

По данным правоохранителей, Заур Домбаев курировал противоправную деятельностью организованных преступных группировок, которые совершают тяжкие и особо тяжкие преступления и принимал непосредственное участие в их совершении. Гражданин РФ материально поддерживал осужденных, освобожденных из мест лишения свободы и влиял на них. Он также тесно общялся с лидерами организованных преступных группировок, действующих в других регионах, координировал свои действия с другими “ворами в законе”.

mvd

Поліцейські затримали та видворили з України російського кримінального авторитета на прізвище “Хасан”

#Київщина: Поліцейські затримали та видворили з України ?? російського кримінального авторитета на прізвище “Хасан” 56-річний громадянин Російської Федерації Домбаєв Заур Зеліхманович проживав в Україні без жодних дозвільних документів. Є членом незаконних збройних формувань і впливав на дестабілізацію та погіршення криміногенної обстановки. Встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угрупувань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі (резонансні) злочини та приймав безпосередню участь у їх скоєні. Іноземець розвивав злочинні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді. Також матеріально підтримував засуджених, звільнених з місць позбавлення волі та впливав на них. Підтримує тісні зв’язки з лідерами організованих злочинних угрупувань, які діють на території декількох регіонів, а також координує і узгоджує свої дії з особами криміногенного середовища та зі злодіями в Законі. Іноземця затримали у м. #Вишгород працівники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з колегами з Департамент карного розшуку Національної поліції України, у рамках проведення загальнодержавних профілактичних заходів “Мігрант”. Вишгородським РВ УМДС в Київській області ДМС України прийнято рішення примусово видворити нелегала з забороною в’їзду на територію України упродовж 3-х років. Чоловіка депортовано в Росію 23 лютого потягом “Київ-Москва”. Арсен Аваков Національна поліція України Сергій Князєв Головне управління Національної поліції в Київській області Державна Міграційна Служба України #новини

Опубліковано МВС України 25 лютого 2018 р.

Компетентными органами принято решение принудительно выдворить нелегала с запретом въезда на территорию Украины на протяжении 3-х лет. Мужчину депортировали поездом “Киев-Москва”.

Сотрудники Службы безопасности Украины задержали в Киеве грузинского криминального авторитета, причастного к ряду преступлений, в частности, к незаконной добыче янтаря.
Национальная полиция Украины совместно с Государственной пограничной службой и Государственной миграционной службой начали оперативно-профилактическую операцию “Мигрант”, направленную на выявление и выдворение иностранцев, влияющих своими действиями на криминогенную ситуацию в нашей стране.
В феврале в Киеве правоохранители задержали находившегося в розыске “вора в законе” Гегу Озургетского, прибывшего в столицу Украины для руководства организованными преступными группировками. В данный момент он выдворен из нашей страны.