Відео оприлюднено на YouTube.

Повнометражний ремейк мультфільму розповість про любов кокер-спанієля на прізвисько Леді з вищого суспільства і дворняги на прізвисько Бродяга.

Витончена і пухнаста як іграшка, кокер-спанієль Леді була улюбленицею хазяїв, поки в їхній сім’ї не з’явилося немовля. Надітий намордник став останньою краплею, що підштовхнула скривджену героїню до втечі. Саме на вулиці вона і зустріне Бродягу.

Однією з найбільш відомих сцен є романтична вечеря героїв зі спагетті з фрикадельками.

Героїв-собак озвучать актори: Тесса Томпсон (Леді), Джастін Теру (Бродяга), Ешлі Дженсен (Джекі) і Бенедикт Вонг (Буль). Людей зіграють Кірси Клемонс, Томас Манн, Іветт Ніколь Браун та інші.

Режисером виступив Чарлі Бін.

Картина вийде на стрімінговом сервісі Disney, який почне працювати восени 2019 року. Прем’єра запланована на 12 листопада.

Легендарний мультфільм від Disney з’явився на екранах в 1955 році.

  • Раніше кіностудія Disney поділилася першою фотографією собак, які стали головними героями в рімейку мультфільму “Леді і Бродяга”.
  • На початку серпня в Мережі з’явилися перші кадри і імена акторів, які будуть озвучувати героїв кіноатапціі легендарного мультфільму від студії Disney “Леді і Бродяга”.