2-3 серпня у місті Мена відбудеться наймасштабніший музичний фестиваль Чернігівщини “LuMena” 2019.

ЛюМена – це єдиний фестиваль в Україні, присвячений новим технологіям освітлення та розвитку, покликаний на популяризацію енергозберігаючого образу життя населення.

Метою організаторів фестивалю є підвищення туристичної привабливості міста Мена та молодої Менської громади.

Організатори фестивалю забезпечують можливість гостям міста два дні незабутнього драйву та літнього відпочинку на мальовничому міському озері. Особливістю фестивалю є його багатостороння спрямованість. На вас чекають відомі рок виконавці України, дискотека, пляж, спортивні розваги, конкурси, творчі виставки, роботи майстрів хенд-мейду, нічний показ кінофільмів і багато інших не менш цікавих розваг. Для відвідувачів працюватиме виїзна брендова торгівля.

Фестиваль LuMena цілком безкоштовний!

Організатори забезпечують відвідувачів спеціальним місцем для кемпінгу, безпечними та максимально комфортними умовами відпочинку та автостоянкою. Мальовнича локація фестивалю знаходиться майже в центрі привітного містечка Мена, на центральній вулиці Чернігівський шлях.

У місті працює зоопарк, є багато місць громадського харчування та супермаркет. Відстань від обласного центру – 60 кілометрів по гарній дорозі, де постійно курсують маршрутки та автобуси.

Минулого року фестиваль “LuMena” відвідала велика кількість містян та гостей міста. Хедлайнерами фестивалю були популярні українські виконавці “Тінь Сонця” / Tin’ Sontsya та “Шпилясті кобзарі”, які в свою чергу позитивно відгукнулись щодо організації та місця проведення заходу.

В цьому році хедлайнерами будуть одні з найпопулярніших рок гуртів України KOZAK SYSTEM та Haydamaky. Загалом на фестивалі планують виступити близько двадцяти музичних формацій України.