Действующий Президент Украины Петр Порошенко проголосовал во втором туре выборов на избирательном участке в Доме офицеров в Киеве. Глава государства пришел на участок вместе с женой Мариной, детьми и двумя маленькими внуками.

Об этом сообщают #Буквы.

Посмотреть, как голосует семья Главы государства пришло очень много журналистов.

“Не важна фамилия того, кто будет избран, чрезвычайно важны для нас стратегия и путь, которыми нация и государство продолжит двигаться. Я уверен, Украина – победит!” – заявил Президент.

порошенко проголосовал

порошенко проголосовал

порошенко проголосовал

порошенко проголосовал

Пишаюся тим, як цього року організовані вибори в Україні. Ми маємо вільне волевиявлення громадян, захищену демократичну традицію – саме це і характеризує Україну як європейську державу. За ці 5 років ми зробили величезний прогрес у поверненні нашої держави до європейської родини. Під час цих виборів ми маємо зробити все можливе, аби наш прогрес європейської і євроатлантичної інтеграції не тільки не був зупинений – ми цього не дозволимо! А не був уповільнений. Так само, не має бути уповільнений і шлях реформ. Дуже важливо, щоби сьогодні Україна захистила ті надбання, які було зроблено за 5 років. Не важливе прізвище того, хто буде обраний, надзвичайно важливі для нас стратегія і шлях, яким нація і держава продовжить рухатися. Але перш за все – ми маємо не втратити країну!

Опубліковано Петром Порошенком Неділя, 21 квітня 2019 р.

Фото и видео: пресс-служба Администрации Президента