В Черкассах мужчина пытался похитить из ювелирного магазина кольцо с бриллиантами. Чтобы драгоценность у него не отобрали полицейские, он сделал вид, что проглотил кольцо.

Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Черкасской области в Facebook.

Мужчина под видом покупателя зашел в ювелирный магазин и попросил показать ему украшения с бриллиантами. Достав из витрины драгоценность, консультант передала ее мужчине и вор сразу побежал к двери.

Заметив охранника, он спрятал кольцо с бриллиантом стоимостью 30 500 гривен во рту. 

У Черкасах крадій з ювелірного магазину намагався винести у роті каблучку з діамантами та був затриманий охороною і поліцією

У Черкасах крадій з ювелірного магазину намагався винести у роті каблучку з діамантами та був затриманий охороною і поліцією “Грабіжник проковтнув каблучку, коли охорона ювелірного магазину затримувала його на гарячому”, – повідомила працівниця на спецлінію 102. Ситуація сталася сьогодні у Черкасах. Грабіжник під виглядом покупця зайшов до ювелірного магазину і попросив показати йому прикраси з діамантами. Діставши з вітрини коштовність, консультант передала її до рук чоловіка. Тоді, крадій одразу почав тікати до дверей та помітивши охоронця, сховав награбоване – перстень з діамантом вартістю 30 500 гривень – у роті. Коли ж на місце прибув екіпаж патрульних поліцейських затриманий “виплюнув” каблучку і визнав, що вчинив крадіжку, тому що у нього не було грошей. Особу крадія встановили – це місцевий житель, 1988 року народження. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а затриманого доставили до міського відділу поліції для з`ясування усіх деталей по факту.

Опубліковано Патрульна поліція Черкаської області Пʼятниця, 4 січня 2019 р.

Когда на место приехала патрульные полицейские, вор выплюнул кольцо и признал, что совершил кражу, потому что у него не было денег. Личность вора установили – это местный житель, 1988 года рождения.

В городе Доброполье Донецкой области 28-летний местный житель украл из церкви мощи Георгия Победоносца. Правонарушитель пояснил, что слышал о том, что данные реликвии обладают чудодейственной силой, поэтому похитил их.