Девушка-военнослужащая потеряла сознание во время выступления Президента Петра Порошенко в Авдеевке Донецкой области.

Об этом сообщает корреспондент #Букв.

Так, во время слов Петра Порошенко об увеличении оснащения армии новыми и модернизированными видами вооружения военнослужащей, которая стояла за спиной Президента, стало плохо.

Глава государства прервал речь и участливо помог вынести военнослужащую. После он вернулся к микрофону и сказал: “И такое бывает”. Петр Порошенко продолжил выступление.

Спустя 10 минут девушка вернулась, Порошенко снова прервал свою речь и поинтересовался у нее, все ли хорошо. Глава государства пожал ей руку и проводил обратно в строй.

В конце выступления Петр Порошенко пожелал всем военным крепкого здоровья, при этом обернувшись и посмотрев на девушку.

Сьогодні я на Донеччині висловлюю пошану і глибоку подяку воїнам-піхотинцям та усім нашим захисникам. Від співвітчизників, від держави і від себе особисто дякую за ваші сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, героїзм та самопожертву. Перебуваючи на передовій, ще і ще раз наголошую, що гарантом збереження української державності та усіх перетворень в країні є нові Збройні Сили. Вони, народившись в полум’ї війни з російським агресором, за останні роки суттєво зміцніли та загартувалися. І мені не соромно дивитися в очі українським воїнам. Та є про що звітувати перед народом за те, що зроблено за час моєї діяльності на посаді Президента України і Верховного Головнокомандувача. Армія відновила боєздатність, набула бойового досвіду, покращила забезпеченість. Помічники порахували, що за 5 років я здійснив 38 робочих поїздок на Схід, із них на першу лінію – 25. Відчуваю гордість, що мав честь бути Верховним Головнокомандуючим наших воїнів, гордість, що Україна має таких синів. Слава нашим воїнам і Слава Україні!

Опубліковано Петром Порошенком Понеділок, 6 травня 2019 р.

Ранее уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека Людмила Денисова потеряла сознание во время прямого эфира телеканала ICTV.