16-17 червня у київському Будинку кіно відбудеться V Міжнародний кінофестиваль “Світло”.

Кінофестиваль “Світло” – це некомерційний фестиваль, створений як майданчик для популяризації світлих, надихаючих, просвітницьких фільмів. Він об’єднує кіномитців з усього світу, які створюють цікавий та якісний кінопродукт на теми, що стосуються кожного – патріотизм, взаємовідносини в сім’ї та суспільстві, сенс життя, моральні риси людини, її справжня краса.

Традиційно стрічки розглядаються у 5-ти номінаціях: “Ігровий короткометражний фільм”, “Документальний короткометражний фільм”, “Анімація”, “Соціальний ролик”, “Музичний кліп”.

Членами журі кінофестивалю у різні роки були: кінорежисер, народний артист України Леонід Мужук, заслужена артистка України Ніна Ільїна, фотограф, автор фото-книги “Українці. Третє тисячоліття” Ігор Гайдай, актриса та телеведуча Сніжана Єговора, актор театра та кіно Дмитро Ступка, креативний продюсер ТК ZIK Олександр Авшаров та інші.

Взяти участь у кінофестивалі можуть режисери та студії з будь-якої країни світу, фільми яких не пропагують аморальність, насильство і відповідають ідеї та духу кінофестивалю, тому кінофестиваль “Світло” – це кінофестиваль сімейного кіно, де цікаве для себе знайдуть і дорослі і діти.

Прийом заявок на участь у кінофестивалі триває. Деталі та анкета на офіційному сайті: www.kinofest-svet.com.ua.

кинофестиваль_свитло

Запрошуємо всіх відвідати покази кінофестивалю “Світло”, конкурсі роботи якого не залишать вас байдужими, будуть цікаві кожному. В них ви знайдете щось таке, над чим будете не тільки сміятися чи плакати, але й думати, відчувати та розуміти, розмірковувати над тими речами, на який тримається світ.