За два тижні до 4th Tavria V Odesa Half Marathon у парку імені Тараса Шевченка відбудеться тестовий забіг Long Training. 31 серпня одеські бігуни зможуть перевірити свою готовність до півмарафону та оцінити свої сили.

Long Training – це забіг, який проводиться у всьому світі для бігунів-любителів, які готуються до довгих дистанцій. Під час цього забігу спортсмени мають змогу перевірити свою функціональну готовність, поділитись досвідом з однодумцями та отримати слушну пораду від професійних тренерів.

Тестовий забіг важливий для підготовки бігунів-новачків, адже, не спробувавши свої сили, багато учасників можуть зійти з дистанції на основному старті. Досвідчені ж бігуни на основі результатів тестового забігу можуть спрогнозувати свій майбутній результат на головному старті, проаналізувати недоліки у підготовці та правильно розподілити сили.

Бігуни зможуть подолати 5, 10 або 15 км (на вибір), залежно від дистанції, яку вони планують пробігти 15 вересня на Odesa Half Marathon.

Організатори забезпечують точки гідратації кожні 2,5 км на всій дистанції та чергування швидкої допомоги протягом заходу. Команда пейсмейкерів допоможе дістатись фінішу, витримуючи рівномірний темп.

партн2

Тестовий забіг відбудеться 31 серпня о 8:00 у парку імені Тараса Шевченка, зареєструватися на нього можна на сайті Одеського півмарафону.

Посилання на реєстрацію: https://odesahalfmarathon.org/race/long-training-31-08-2019/

Також в Одесі тривають безкоштовні бігові тренування Open Run Days під керівництвом фахових тренерів. Останнє тренування відбудеться 7 вересня у парку Шевченка.