Сегодня в одесской колонии №51 заключенные совершили поджог автомобиля и попытку захватить админздание исправительного учреждения.

Видеоролик бунта доступен на канале #Букв в YouTube.

На кадрах видно, как заключенные свободно ходят по территории колонии, ломают заграждение. Один из участников заварушки утверждает, что это бунт против произвола охранников колонии, которые их избивают. Уверяет, что в колонии процветает коррупция.

ВНИМАНИЕ! На видео присутствует ненормативная лексика!

Стоит отметить, что нескольким заключенным удалось бежать с территории тюрьмы, но их поймали.

Новини з Одеси Через погану якість харчування, систематичну корупцію та нелюдські умови тримання ув’язненні в колонії влаштували бунт. Також відомо, що на території колонії щось палає. Ув’язненні здійснили спробу захоплення адмінбудівлі. За словами Вячеслава Аброськіна, все це робиться за вказівкою «злодіїв в законі». Вгамовувати приїхали нацгвардійці, спецпризначенці та ГШР. Є поранені. В свою чергу, самі бунтарі виклали у мережу відео з середини. Обережно, присутня ненормативна лексика: https://youtu.be/nzZPV0Jf8TQ

Опубліковано Киев Оперативный Понеділок, 27 травня 2019 р.

Как написал на своей странице в Facebook первый замглавы Национальной полиции Вячеслав Аброськин, бунт был совершен по указанию “воров в законе”.

2

Сьогодні в Одесі за вказівкою «злодіїв в законі» у виправній установі засуджені здійснили спробу захоплення адмінбудівлі та зробили підпал. Мета – дестабілізувати ситуацію, але завдяки грамотним діям працівників ДКВС та Національної поліції України їм цього не вдалося зробити. А ось «злодіям в законі» жити в нашій країні буде ще важче?

Опубліковано Vyacheslav Abroskin Понеділок, 27 травня 2019 р.

Во время бунта в колонии пострадали четверо сотрудников пенитенциарного учреждения.