Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко опублікувала фотографії з прийому Президента Петра Порошенка в Маріїнському палаці, на який приїхали посли України з різних країн, а також українські дипломати.

Про це Геращенко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

“Чудова атмосфера на урочистому прийомі з нагоди 27 річниці незалежності України. Президент і пані Марина цього року вітали гостей у відреставрованому Маріїнському палаці. Була щаслива зустріти друзів, колег-журналістів, й, головне – наших прекрасних дипломатів, наших послів, які приїхали до Києва з усіх столиць, на щорічну нараду. …На прийомі – подякувала нашим жінкам – послам. В непростих і стратегічно важливих столицях – в Лондоні, Будапешті, Лісабоні – Україну представляють жінки-дипломати. Й не тільки там. Пишаємося”, – написала Геращенко.

Політик також опублікувала фотографії з прийому.

Геращенко1

Геращенко2

Геращенко3

Геращенко4

Геращенко5

Геращенко6

Геращенко7

Геращенко8

Геращенко9

Геращенко10

Фото: Ірина Геращенко / Facebook

Геращенко

Раніше ЗМІ повідомили, що в Маріїнському палаці розпочався прийом, на якому присутні члени Кабінету Міністрів, представники духовенства, спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Сьогодні, 24 серпня, на головній вулиці столиці України – Хрещатику – пройшов урочистий військовий парад з нагоди 27-ї річниці незалежності нашої держави.
Вперше у параді до Дня Незалежності в центрі Києва взяли участь жінки – військовослужбовці військових вишів.