Кандидат в президенты Украины от ВО “Батькивщина” Юлия Тимошенко опубликовала пост, в котором поблагодарила избирателей за поддержку и дополнила видео, как она играет в настольный теннис.

Пост политик опубликовала в Facebook.

На видео Тимошенко на каблуках и в светлом костюме. Игру кандидата в президенты в настольный теннис сопровождали звуки вспышек фотоаппаратов.

В конце 25-секундного ролика Тимошенко говорит: “Все!”, очевидно, как знак победы.

В сообщении к видео Тимошенко поблагодарила свыше 2,5 миллионов украинцев, которые поддержали ее на выборах.

Сильні – не здаються!

Цей пост – подяка всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяка українцям і подяка команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйони голосів. Цього виявилося мало для перемоги, але цього достатньо для нашої роботи в ім’я вільної і щасливої України. Бо ви – не просто два з половиною мільйони громадян. Ви – найкращі! Любомир Гузар казав: «Україна не ділиться на україно- та російськомовних. Вона ділиться на тих, хто її любить і тих, кому вона байдужа». Ми з вами – з вірного боку. Бо ми не просто любимо Україну, ми здатні працювати на неї і змагатися за неї. Нині у країні настають непрості часи. Ми стоїмо перед величезними викликами та проблемами, які переважною більшістю політиків навіть не усвідомлюються. І тільки ми можемо їх здолати. Посеред цього безладу, хаосу й загального бедламу має бути сила, яка дасть Україні шанс. Ми – ця сила і ми – цей шанс. Тому я дуже і дуже прошу вас. Жодного відчаю, ніяких сумнівів та вагань. Ми надзвичайно потрібні сьогодні нашій рідній, нашій найкращій у світі Україні. І вона нам потрібна – сильна, гарна, незалежна, демократична. Тому вибір у нас лише один: тільки вперед! Сильні – не здаються!

Опубликовано Юліей Тимошенко Четверг, 4 апреля 2019 г.

По состоянию на 4 апреля в Центральной избирательной комиссии закончили обработку протоколов окружных комиссий. В результате подсчета 100 % голосов, нынешний Глава государства Петр Порошенко и кандидат от партии “Слуга народа” Владимир Зеленский сохранили лидерские позиции. Третьей оказалась Юлия Тимошенко, у которой 13,4 % голосов избирателей.

Кандидат в президенты Украины Юлия Тимошенко обвинила Президента страны Петра Порошенко в том, что он сфальсифицировал результаты голосования в первом туре президентских выборов и призвала украинцев не выходить на улицы с протестами, потому что это “на руку стране-агрессору”.
Также она заявила, что с командой не будет оспаривать результаты голосования в судах.
Она пояснила, что борьбу будет продолжать на парламентских выборах.