Правительство работает над созданием офиса сопровождения инвестиций для бизнеса.

Об этом заявил Премьер-министр Владимир Гройсман.

Так, Гройсман напомнил, что в четверг он провел встречу с первым заместителем министра торговли США Брюсом Эндрюсом.

“Существует договоренность, что они (США – ред.) помогут нам организовать этот офис, ведь такой опыть увенчлася успехом в Соединенных Штатах”, – отметил Премьер.

Минулий тиждень розпочався з хорошої новини для України. Ми підписали Угоду про зону вільної торгівлі з Канадою, що відкриє перед українським бізнесом і економікою нові можливості. Сьогодні в українського бізнесу є певні проблеми, але за місяць ми плануємо створити хороший клімат, який дозволить відстояти права українських підприємців. Також ми запустили реформу державної служби. Підкреслюю, що нам потрібні найкращі спеціалісти, які працюватимуть на благо нашої держави. Також на засіданні Уряду ми прийняли ряд важливих рішень, які дозволять Україні стати по-справжньому енергоефективною і енергонезалежною державою. Щодо планів на цей тиждень – у мене запланована поїздка до Брюсселю. Ми хочемо отримати чіткий сигнал щодо продовження нашої співпраці з Європейським Союзом, особливо нас цікавить запровадження безвізового режиму. Також на цьому тижні на засіданні Уряду обговоримо питання ефективної промислової політики. Економіка є нашим наскрізним пріоритетом і я вважаю, що Україна якнайшвидше повинна стати сильною державою.

Опубліковано Volodymyr Groysman 17 липня 2016 р.

Напомним, Премьер-министр Украины Владимир Гройсман в четверг встретился с первым заместителем министра торговли США Брюсом Эндрюсом. Премьер подчеркнул важность оказания консультативной помощи американских специалистов в развитии офиса сопровождения инвестиций.